pawpoint.ee

Thule Allax XL kompaktne koerapuur autosse

749,95 

Tegu on tellimustootega!

Saadaval järeltellimisel

Tootekood: 770005 Kategooria:

Loodud nii koerte kui ka inimeste kaitsmiseks

Thule Alax koeraaedik on ideaalne valik turvaliseks ja mugavaks autosõiduks koos oma neljajalgse sõbraga. See on põhjalikult avarii suhtes testitud Thule Test Centeris ja sellel on uuenduslik kortsumistsoon, mis kaitseb suurepäraselt reisijaid kui ka teie koera. Gaasisüsteemiga summutatud uks avaneb ja sulgub pehmelt ning puuri sisseehitatud lukk muudab selle turvalisemaks.

Müratu disain ja täiuslik sobivus

Koerapuur on saadaval kümnes erinevas suuruses, kõik ümarate servadega, et see sobiks ideaalselt teie autosse kui ka teie koerale. Lisaks saab koera reisipuuri sügavust reguleerida, et see mahuks ideaalselt teie pagasiruumi, ja pingutusrihmad hoiavad seda sõidu ajal kindlalt kinni. Hästi disainitud ja ehitatud – sellest esmaklassilisest koeraaedikust ei kostu mingit müra ega häält.

Elage oma koeraga aktiivset elu

Thule Allax pakub täiustatud kaitset ja mugavust nii lühikestel reisidel kui ka pikkadel vahemaadel. Tänu oma suurepärastele turvafunktsioonidele, kasutuslihtsusele ja mugavusele pole paremat viisi oma koera turvalisuse tagamiseks reisi ajal kui see usaldusväärne Thule koerapuur.

Kaal 25,3 kg
Mõõtmed 89-94 × 70 × 73 cm
Shopping Cart